Perforált lemez

Perforált lemez körlyukasztással A perforált lemez, ellentétben a sík lemezzel ellenálló, átjárható, átlátható: ez az oka hogy annyi területen használják: használható a szűrésnél, elválasztásnál, védelemnél, hangcsillapításnál, dekorációs célokra, mosásnál és szárításnál, és széles felhasználási területe van a vegyiparban, élelmiszeriparban, bányászatban, autóiparban, építóiparban és számos más helyen is.

A perforált lemezek kereskedelmi méretei: 1000 x 2000 mm - 1250 x 2500 mm - 1500 x 3000 mm, de ezek mellett egyedi méretekben is tudjuk ügyfeleinknek gyártani.

A leggyakrabban előforduló perforált lemez minőségek: rozsdamentes acél (AISI 304) és horganyzott acél. Perforált lemezeinkhez minőségi bizonytíványt is tudunk biztosítani.

Perforált lemez négyzetlyukasztással A lemezvastagságok tartománya: 1 mm - 5 mm. Technikai okok miatt a lyuk nagyobb, mint a lemezvastagság.

A perforáció lehet kör-, négyzet-, ovál- vagy hosszlyukasztás, lóhere vagy halszálka alakú.

Raktárunkban folyamatosan elérhető perforált lemezek: rozsdamentes és acél 1000 x 2000 mm méretben, 1 és 3mm vastagságban, kör-, négyzet- és hosszlyukasztással.